Felhívás – Atilla öröksége CD

Kedves Magyar Testvérem!

Segítségért és a véleményedért fordulok hozzád. Cey-Bert Róbert Gyula könyve, az Atilla, a Hun üzenet megihletett, hogy Atilla életét és lelki örökségét a lehető legtöbb embernek, s különösen a fiatal nemzedéknek minél több formában legyen lehetősége megismerni. Ezért szeretnék egy sokak által közösen megalkotott, gyermekek által is könnyen befogadható és digitális formában szabadon elérhető zenei albumot életre hívni. Azt gondolom, hogy ezért a turul-arany300célért érdemes közös erővel tenni.

Bár Atilla unokái vagyunk, az életéről és szellemi-lelki hagyatékáról méltatlanul kevés szó esik az iskolákban, a hun-magyar rokonságot nem is említve. Külföldön ráadásul a tényeket sokszor eltorzítva, igaztalan vádakkal illetik Atillát, személyét barbárnak, erőszakosnak és kegyetlenkedőnek állítják be. Ezt a történelemhamisítást határozattan el kell utasítanunk. Azt gondolom, hogy minden magyar gyermeknek kötelességünk átadni a legjobb tudásunk szerint igazságot, azt hogy mit jelent magyarnak lenni, hogy ősi értékeink ugyanolyan fontosak ma mint egykor régen, s hogy ez a felismerés nemzetünk megmaradásának és boldogulásának a záloga.

Ezért kérlek, hogy csatlakozz a kezdeményezéshez, segíts építő gondolataiddal, Atilla életét és örökségét felidéző versek, dallamok vagy már megírt kész dalok szabad felhasználásának engedélyezésével. Fontosnak tartom azt is, hogy a hagyománytisztelő közösség tagjai személyes találkozásokkal is erősítsék az egymás közötti kapcsolatokat. Árassza el az ősök dicső fénye újra a magyar lelkeket és szeretnék Wass Albert nemes gondolataival búcsúzni tőled:

„Az üzenetem az, hogy ébredjetek föl magyarok, s legyetek újra nemzet, váljatok nemzetté! Ahol nem az a fontos, hogy ki mennyi pénzt hoz az országba, hanem hogy ki mennyi jót, szépet és hasznosat tud cselekedni a magyar közösségért.”

Áldás!
Incze Gáspár

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.